[centar ZAGREBA] Ove jeseni upišite školu borilačkih vještina! Okušajte se u borbi i razvijte nove vještine uz japansku borilačku vještinu Shizen Ryu Goshin Jutsu i mjesečnu članarinu za samo 99 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za mjesec dana članarine s treninzima 3x tjedno u trajanju 60 min, a predznanje nije potrebno! Treninzi će se održavati ponedjeljak - srijeda - petak od 20 do 21 h. Kupon se može iskoristiti do 17.11.2019, kao i prvi dolazak na trening!

Što je Goshin jutsu?

Shizen Ryu Goshin Jutsu Goshin Jutsu je preostalo ratničko umijeće Yamabushija i eklektični je pristup borilačkim vještinama. Goshin Jutsu mogao bi se opisati kao Koryu Bujutsu i kao goloruka borilačka vještina koja se služi borbenim tehnikama na kojima se zasniva najveći dio modernih vještina kao što su aikido, judo, jujutsu pa čak i ninjutsu. Osim vještina pozicioniranja/upotrebe tijela u borbi (taijutsu), trening uključuje i vještinu upotrebe štapa u borbi (jojutsu) te vještinu upotrebe japanskog mača u borbi (kenjutsu). 


Na osnovnoj razini, Goshin Jutsu poučava vještine koju su potrebne za preživljavanje sukoba i maksimiziranje šansi za preživljavanje. Na višoj razini, Goshin Jutsu je laboratorij borilačkih vještina u kojemu se mogu unaprijediti, usavršiti i personalizirati najučinkovitije i najpraktičnije vještine goloruke borbe. Na trećoj razini, Goshin Jutsu objedinjuje upotrebu i primjenu tradicionalnih oružanih i golorukih vještina u realnim situacijama. Shizen Ryu Goshin Jutsu poučava prirodan, fluidan odgovor koji je najbliži stvarnom životu, kao i realnim borbenim situacijama.


Sve što Vam treba za vježbanje su ili trenirka i majica ili kimono i volja za učenje i trening! 

Treninge vodi majstor Marko Krivić, majstor više borilačkih vještina sa 25 godina iskustva, a medicinsko znanje usvojio je kroz obrazovanje za fizioterapeuta. Trenutno je glavni bioterapeut i predavač centra Bioterapija - integrativni pristup koji se profesionalno bavi bioenergetskom terapijom. Navedene kompetencije čine ga izuzetnom osobom i trenerom koji svoje široko znanje primjenjuje kako na treninzima tako i u svakodnevnom radu s ljudima.


Dvorana se nalazi u samom središtu grada Zagreba na lokaciji centralnog dječjeg vrtića "Vedri dani". Prostor je u potpunosti opremljen sa rekvizitima za vježbanje te zadovoljava sve potrebe za neometano vježbanje i prakticiranje borilačkih vještina.  Za vozila su osigurana mjesta za parking. 

Treninzi se izvode na tatamiju.


Upornošću i dolascima pokrenuti ćete proces kojim ćete naviknuti tijelo i duh na pozitivne promjene da postanete zdraviji, okretniji, brži i snažniji. Pri tome ćete i naučiti tehnike samoobrane.