Uživajte kroz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Čateški dvorec**** uz korištenje saune, 2 cjelodnevne ulaznice za kupanje u Terme Čatež uz 56% popusta! Kupon vrijedi do 30.09.2014!!!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Čateški dvorec**** smjestio se na ušću Krke i Save, u neposrednoj blizini najpopularnijih i najvećih slovenskih termi, Termi Čatež u kojima ćete uživati u cjelodnevnom kupanju za dvoje!

U hotelu odmorite dušu i tijelo u udobnim luksuznim sobama, uz pravi slovenski doručak i ukusnu tradicionalnu večeru, a tri ispunjena dana provedite u šetnji savršenom slovenskom prirodom, prepunom šuma, brežuljaka i potočića.


Ponuda uključuje:

3 dana, 2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi,
2 cjelodnevne karte za bazenski kompleks Termi Čatež,
korištenje hotelske saune i interneta,
piće dobrodošlice,
prijava za 2 osobe u Hotelu Čateški dvorec**** u Sloveniji, nedaleko Brežica.Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice
Udaljenost od Zagreba: 40- ak km
Udaljenost od Termi Čatež: 2km

Hotel ima 24 moderne sobe i 4 luksuzna apartmana.

Vrhunski opremljene klimatizirane sobe: udobni kreveti, radni stolić s foteljom, kupaonica s tušem, besplatan internet i parking, TV

Svakako posjetite ušće Krke i Save u blizini, predivan kraj, prilika za odlične fotografije!

Pronađite vremena i za posjet Kostanjevici na Krki, grad koji mnogi nazivaju slovenskom Venecijom!

   

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom na e-mail mercur.turist@siol.net ili telefonom na 00386 7 499 48 70.

U cijenu kupona uključene su 2 cjelodnevne ulaznice za Terme Čatež koje su smještene nedaleko od hotela! A KUPON VRIJEDI DO 30.09.2014.!