Odmor u ozračju morske jeseni prekrasnih Vodica! Ne propustite priliku za odmor u dvoje ili s obitelji u Imperial Park Hotelu 3* uz 3 dana/2 noćenja s Polupansionom! Dijete do 11,99 g. gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jesen je još ljepša uz miris mora i šarm dalmatinskih Vodica! Povedite dragu osobu ili obitelj na trodnevni odmor na bazi polupansiona u renomiranom Imperial Park Hotelu! Kupon vrijedi isključivo od 01.10. do 31.10.2019.

Imperial Park Hotel 3*

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen (ovisno o vremenskim uvjetima).

Hotel je pripremio za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.