Odmorite se uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom i kupanjem i proslavite NOVU GODINU uz hladno-topli buffet i glazbu uživo u Atlantida Boutique Hotelu 5* u Rogaškoj Slatini već od 1398 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite vrijeme za opuštanje uz vrhunski smještaj i neograničeno korištenje bazena i sauna te novogodišnji provod uz bend Farty Animals i hladno-topli buffet! Kupon se može iskoristiti isključivo od 30.12.2019. do 02.01.2020.

Atlantida Boutique Hotel 5* nalazi se u Rogaškoj Slatini u Sloveniji. Hotel je dobio ime po mitološkom otoku Atlantidi, uglavnom poznat po svojim navodnim naprednim pretpovijesnim civilizacijama. Ipak, to nije mit da je Zemljina voda izvor svih živih bića i da su minerali izvor energije za sve oblike života. U tom svjetlu, moderan i luksuzni hotel Atlantida nalazi se na najboljem mogućem položaju. 

Kupce očekuje i : piće dobrodošlice, boca mineralne vode Donat Mg po dolasku, dnevno svježe voće, slobodan ulaz u Casino Fontana te animacijski program sa glazbenim i tematskim događanjima!

Sadržaji hotela: 76 luksuznih dvokrevetnih soba i apartmana, lobby bar
restoran (međunarodna hrana, tradicionalni specijaliteti, lokalna sezonska hrana), a'la carte restoran Klub, unutarnji grijani bazen i wellness (finska sauna, turska kupelj, slana soba, masaže), fitness, garaža.

Rogaška Slatina

Grad Rogaška Slatina dobro je poznat po svojoj tradiciji lječilišta i ljekovite mineralne vode. Njegova prirodna mineralna voda, poznata pod komercijalnim imenom Donat Mg, posebno je bogata magnezijem i natrij, te je dokazano da ima povoljne prehrambene i fiziološke učinke.

Rogaška Slatina i okolica nude brojne mogućnosti za aktivan odmor i razgledavanje povijesnih znamenitosti uz planinarenje, penjanje i biciklističke staze. Također možete posjetiti: Pleterje samostan, muzej na otvorenom u Rogatec, Olimje, Ptuj, Maribor, Bled, Postojnsku jamu, Piran, itd.