Raskoš ptujskih termalnih izvora na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u bungalovima! Ulaz u bazene i saune Termalnog parka i cjelodnevno kupanje na dan odlaska...za 980 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se čarobnom oazom Terma Ptuj i udobno smjestite u šarmantnim bungalovima... Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka! Kupon se može iskoristiti od 30.09.-04.10.19., 05.-24.10.19. i 25.10.-17.11.19.

Nadoplata za vikend iznosi 4 eura po osobi i noćenju, plaćanje na licu mjesta!

Bungalovi Terme Ptuj - Povoljan izbor s mnogobrojnim prednostima!

Usred zelene oaze Terma Ptuj nalaze se simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima ukupno 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelskih soba jer su opremljene prema hotelskim standardima. Od Termalnog parka Terma Ptuj udaljeni su oko 200 metara, od Grand hotela Primus nešto manje. Gosti bungalova tako su udaljeni od termalne vreve, a istodobno im je nadohvat ruke kad požele uroniti u svijet užitaka u vodi ili predati se toplom zagrljaju sauna. Priuštite si povoljan termalni odmor u bungalovima Terma Ptuj!

Termalni park Terme Ptuj - Za dan pun novih doživljaja!
Zagrijte se, zaplivajte i zabavite se u zagrljaju ptujske termalne vode. Vrhunac termalnih doživljaja bit će opuštanje u saunama, ali i u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti.

Ptujska termalna voda - Toplo opuštanje za lakše kretanje
Prigrlite svoju dekadentnu hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.
Saune Flavia i bazeni Vespasianus - Prepustite se rimskom hedonizmu!
U Grand Hotelu Primus nove snage možete skupiti i u umirujućim hotelskim bazenima Vespasianus ili se prepustiti blagotvornosti topline sauna u Svijetu sauna Flavia.

Kuhinja u Termama Ptuj - Kvalitetnom prehranom do zdravlja!
Oscilirate između zdravih navika i slatkih loših navika? U Termama Ptuj pripremili smo vam uravnoteženu kombinaciju obojeg! Pokazat ćemo vam koliko zanimljiva i ukusna mogu biti zdrava jela!
Restoran Zila
Uz unutarnji dio Termalnog parka nalazi se restoran Zila s bogatom ponudom jela u bife baru (doručak, ručkovi, večera) ili po narudžbi. Radno vrijeme u zimsko doba od 8 do 22, a u ljetno doba od 7 do 22 sata.