Početni ili napredni semestralni tečaj stranih jezika u školi "Latina" u Zagrebu! Engleski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski, turski ili japanski jezik + gratis potvrda...999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nikad nije kasno za naučiti novi ili unaprijediti znanje već poznatog stranog jezika! "Vrijediš koliko jezika govoriš!", a još više vrijedi Vaš uloženi trud i vrijeme u učenje stranog jezika ako je metoda učenja suvremena, atmosfera ugodna, a težište se stavlja na konverzaciju, teme i vokabular koji će Vam svakako koristiti u zemlji čiji jezik učite! Kupon možete iskoristiti za početak u Ponedjeljak, 14.10.2019.!

Grupni tečajevi u školi Latina sastoji se od 40 početnih do 60 naprednih školskih sati i odvija se dinamikom 2 x 2 ili 1 x 3. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog dolaska.

Nastava obuhvaća i kulturološke teme vezane uz zemlju jezika koji učite te vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Ono što je bitno naglasiti, je da su naše grupe izuzetno male, do 10 osoba, što uvelike pospješuje kvalitetu vašeg napretka i samog rada.

Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove koje ste eventualno propustili, te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu.

Tečaj mogu koristiti samo novi polaznici koji nikad nisu učili u našoj školi!


Dojmove polaznika škole možete pogledati ovdje!

Škola stranih jezika Latina specijalizirala se za kompletnu jezičnu uslugu, koja podrazumijeva poduku stranih jezika i prevođenje svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskih tumača. Škola Latina osnovana je u Zagrebu, 2004. godine. Vode ju mladi stručnjaci, specijalisti za poduku i prevođenje stranih jezika. Latina je jedina škola u Hrvatskoj, koja djeluje pod stručnim vodstvom magistara struke, specijalista stranog jezika i metodike podučavanje stranih jezika.

Latina je vrlo kvalitetna škola stranih jezika, čiji je program rada i organizacije na izuzetno visokom stupnju, zbog čega je subvencionirana državnim bespovratnim sredstvima RH. 

U školi Latina radi mlada visokoobrazovana ekipa profesora koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Nastava se održava na vrlo kreativne načine i nikada nije dosadno. Profesori su boravili i u inozemstvu pa će vam uz jezik prenijeti i kulturološke navike zemlje čiji jezik učite.

Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na jedan tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju!

Crno Jaje preporuča provjeravanje slobodnih termina sa školom prije kupnje kupona. Odmah po primitku kupona kontaktirati školu putem e-maila, latina@latina.hr. Dostaviti osobne podatke i naziv odabranog tečaja, a nastavno na odabir. Nakon što mailom potvrdite termin tečaja, isti nije moguće više otkazati ili mijenjati - kupon se smatra iskorištenim u slučaju nedolaska.