Doživite jesenske boje u ljepotama Kvarnera! Uživajte u 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom za 2 osobe u Hotelu Villa Laurel u Lovranu, a djeca do 16 godina borave GRATIS... 736 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite svoje dane odmora istražujući Kvarner i Istru, i svoje noći uronjene u tišinu hrvatske obale, u hotelu Villa Laurel... Kupon vrijedi do 31.10.2019.

Hotel Villa Laurel smještena je u mirnom gradu Lovranu, u blizini Opatije i okružena je parkom stoljetnih hrastova na 50 metara od mora. Villa je sagrađena 1909. i rekonstruirana u potpunosti 2016-e. Sve sobe su klimatizirane, opremljene LED TV-om sa satelitskim programima i Wi-Fi.

Nakon ugodnog sna na svježem zraku koji dopire sa Nacionalnog Parka Učka, uživajte na našoj terasi u svježem doručku.

Prošečite 12 kilometara dugom šetnicom Lungo mare, od Lovrana do Voloskog. 50 metara od Hotela uživajte na plaži koja je opremljena ležaljkama i dječjom igraonicom na vodi.

Hotel je udaljen svega 500 metara od samog centra Lovrana gdje možete prošetati idiličnim starim gradom i večerati u nekom od mnogim restorana.

U našem klimatiziranom baru, možete uživati u Julius Meinl kavi, opustiti se uz novine na prekrasnoj terasi u hladu visokog raslinja ili popiti koktel na ležaljkama.

Za aktualne događaje u Lovranu koji će ispuniti vaš boravak u gradu pogledajte ovdje!