Oaza mira, tišine i spoja s prirodom čeka Vas u predivnom Mrkoplju! Izaberite jedan vikend i uživajte u 3 dana i 2 noćenja u Apartmanima T & M za 2 ili 4 osobe već od 289 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni i : posteljina, ručnici, završno čišćenje i boravišna pristojba! Kupon za ponudu vrijedi svaki vikend do 01.03.20. Isključeni termin 30.12.19. do 02.01.20.

Apartmani T&M nalaze se u Mrkoplju u Primorsko-goranskoj županiji, na 500 metara od žičare Čelimbaša, a nude besplatni WiFi, roštilj, vrt i besplatno privatno parkiralište.

Sve jedinice uključuju potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom, prostor za sjedenje s kaučom, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.
U sklopu objekta smješteno je spremište za skije, a u neposrednoj blizini apartmana moguće je uživati u skijanju i vožnji bicikla.

Opremljenost studio apartmana (25m2): ploče za kuhanje, hladnjak, TV, trosjed na razvlačenje, kupaonica s tuš kabinom

Opremljenost apartmana za 4 osobe (50m2): ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, spavaća soba s 2 kreveta, dnevni boravak s kaučem na rasklapanje, TV, kupaonica s tuš kabinom

Ne morate otići na drugi kraj svijeta kako biste si priuštili odmor u prirodi koji zaslužujete! Dovoljno je doći do općine Mrkopalj koja nalazi se u središnjem dijelu Gorskog kotara, a okružena je planinama Bjelolasicom, Bitoraje te strogim rezervatom prirode - Bijelim i Samarskim stijenama.

Također, mjesto je idealno za rekreativce, no i za obitelji jer nudi mnoge prilike za istraživanje okolnih zanimljivosti kao i za aktivni odmor poput biciklizma ili pak planinarenja.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail davor.kanjer@ri.htnet.hr ili na mobitel 098 170 80 29, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.