[NOVO!] Spojite zabavu i odličnu klopu u najvećem bowling centru u Hrvatskoj - Rock'n'Bowl u Westgate Shopping Cityju! Black Egg Burger + pommes frites za samo 30 kn!

132 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slasni Black Egg Burger prepoznatljiv po crnom pecivu očekuje Vas u restoranu najvećeg hrvatskog bowling centra Rock'n'Bowl u Westgateu! Šoping, kuglanje i dobra klopa odličan su recept za dobar provod! Kupon se može iskoristiti čak do 15.12.2019.!

Black Egg Burger za 1 osobu - umak, 100% juneće meso, zelena salata, radič, rajčica, gauda, chedar, prženi luk, matovilac + pommes frites! 

Naš restoran prva je destinacija u Westgateu kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti omiljenih nam kuhinja. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama i domaćim namirnicama.

Ugodan ambijent našeg restorana pravo je mjesto da probate vrhunske ćevape, originalne američke burgere, talijanske paste, juneće ili pileće wokove te razna rižota i još puno toga. A ako ogladnite dok kuglate za Vas uvijek imamo spremne razne kombinacije finger fooda kao što su naši specijaliteti Rock’n’bowl chicken ili Rock’n’bowl wings te još puno toga.

Uz ukusna jela potrebno je ponuditi i dobar izbor pića. Pored domaćih piva nudimo Vam i neka od najboljih piva Njemačke kao što je Maisel Weisse sa zlatnom medaljom najboljeg pšeničnog piva na svijetu ili Bayreuther lager pivo osvježavajućeg okusa. Za najveće avanturiste i najhrabrije možemo ponuditi najneobičnije okuse poput Smoky Georga i Bock Hellera.

Radno vrijeme: 

ponedjeljak - utorak - srijeda - četvrtak 11:00 - 24:00

petak - subota 11:00 - 02:00 h

nedjelja 11:00 - 24:00 h

Uz dobru klopu zabavite se i na stazama za kuglanje! Provjerite našu ponudu ovdje

Kuglana Rock'n'Bowl prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!

Jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalazi se i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. 

X