Podno planine Učke neka Vam zasja biserna Opatija! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Remisens hotelu Kristal 4* uz korištenje bazena s grijanom morskom vodom...999 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kao da je izronio iz morske pjene, tik do mora nalazi se Remisens Hotel Kristal**** gdje na raspolaganju imate i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 06.10.19. do 27.10.19. Isključeni termin je 09.-13.10.19.

O hotelu:

Remisens Hotel Kristal (4*) u Opatiji san je svakog istinskog zaljubljenika u more. Izgrađen na samoj obali, iznad obalnog šetališta Lungomare, ovaj hotel nudi jedinstvene vidike, mirise i zvukove kristalno čistog mora. Od soba na morskoj strani do terase restorana i vlastite plaže, ljepota Mediterana uvijek je nadohvat ruke. Više od polovice od ukupno 130 soba u Remisens Hotelu Kristal ima pogled na kvarnerski zaljev i otoke – poticajna je to kulisa za dobar početak dana.

Vrhunska udobnost i lokacija uz samo more

Osim vrhunskim sadržajima i uslugom, Remisens Hotel Kristal će Vas oduševiti mirnom i opuštenom atmosferom. Hotel raspolaže velikom privatnom plažom opremljenom novim ležaljkama, suncobranima i whirlpoolom savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje na suncu. Ostali sadržaji kao što su SPA zona i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom podižu kategoriju četiri zvjezdice na novu razinu udobnosti.


Gdje god da se nalazite, u hotelskom restoranu, na bazenu ili na terasi u hladu glicinija, pogled Vam bježi ka razigranoj pučini i kristalima morske pjene koja se prelijeva hotelskom plažom. 

RESTORANI I BAROVI

Uživajte u raznolikoj gastronomskoj ponudi Opatije u mirnom okruženju Remisens Hotela Kristal. S terase restorana okružene raskošnim zelenilom pruža se prekrasan pogled na more.

Hotelski restoran nudi bogat izbor jela i pića. Doručak i večera na raspolaganju su kao buffet, a tu je i a la carte ponuda.

Za manji zalogaj ili piće na raspolaganju je hotelska kavana.

Remisens Hotel Kristal 4* – Opatija: jedinstveni vidici i fantastični morski pejzaži svuda su oko vas.

Hotelski sadržaji:

u cijelosti klimatiziran,

6 katova, 3 lifta,

130 soba,

bazen sa morskom vodom,

vlastito kupalište, 

bežični internet (Wi-Fi Hotspot),

hotelski parking (uz nadoplatu, ograničen broj parkirnih mjesta),

kućni ljubimci (uz nadoplatu).