Srdačno Sarajevo i savršen jesenski odmor u hotelu Italia! Doživite čari i gostoljubivost Sarajeva na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za dvoje...od 459kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pruža Vam se mogućnost da izaberite između dvije opcije: 2 ili 3 noćenja s doručkom za dvoje! Tijekom boravka u hotelu gostima je na raspolaganju otvoreni bazen i prateći sadržaji tijekom boravka u hotelu te besplatni parking! Djeca do 10 godina GRATIS uz prethodnu najavu! Kupon vrijedi do 20.10.2019.

Udoban i obiteljski Hotel Italia*** u Sarajevu nudi savršen odmor i smještaj! Sobe su elegantno namještene sa stolom i stolicama od drva, potpuno opremljene i sa šarmantnim kupaonica. Hotel Italia*** nudi 24 sata poslugu u sobama i zatvorenu garažu.

Kapacitet restorana hotela Italia*** je 100 mjesta u veoma ugodnoj atmosferi i izuzetnog dekora, možete uživati u talijanskoj, bosanskoj i internacionalnoj kuhinji. Prostor u restoranu je fleksibilan, multifunkcionalan i pogodan za organizaciju poslovnih ručkova, koktela, sastanaka i dr. 

Ukusna jela talijanske, bosanske i međunarodne kuhinje poslužuju se u profinjenom restoranu s najvišim standardom. Kamin soba je još jedno iznimno mjesto s ugodnim toplim ambijentom koji se može koristiti kao salon. Sarajevo je grad koji nudi mirno opuštanje ili veliku zabavu...

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona s hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon. Za korištenje navedenog kupona obavezna najava ODMAH po kupnji kupona i to na mail: recepcija@hotelitalia.ba ili tel: +387 33 724 090, uz KOD i ID kupona.