Jesenski odmor u Solinu! 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Salona Palace 4* uz neograničeno korištenje spa&wellness zone, 1x masaže od 20 minuta... već od 965 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u svim sadržajima ovog jedinstvenog Luxury Resorta i birajte između 1 ili 2 noćenja! U cijenu uključeno neograničeno korištenje spa & wellnes zone, 1x masaža u trajanju 20 minuta (po osobi) i 10% popusta na restoran! Kupon je iskoristiv do 01.11.19.!

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.


Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste. 
Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa. Tu je i prekrasna plaža Kašjuni na kojoj smo otvorili ugostiteljski objekt Joe's Beach Lounge&Bar s mnoštvom sadržaja i aktivnosti kako bi Vaš doživljaj ovog kraja bio potpun.


DELUXE SOBA
Naše Deluxe sobe posjeduju balkon* sa prekrasnim pogledom na bazen i zelene površine koje okružuju Hotel. Opremljene su udobnim krevetom, prostranim ormarom, radnim stolom te modernom kupaonicom sa tuš kadom ili ležećom kadom što ih čini pogodnima i za ugodne duže boravke.


THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA
 
Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa različite saune, hidromasažnom kadom, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.
Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike. 
U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.
Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.


No ono što naš Hotel ponajprije izdvaja od svih ostalih jest vjera da će naši gosti prepoznati i cijeniti vrhunsku kulturno – povijesnu baštinu koja ih okružuje te da će u popunosti uživati u vrhunskoj usluzi koju im želimo pružiti. Po dolasku u Hotel Salona Palace na vama je da se prepustite, a mi ćemo odraditi ostalo. Na nama je da ispunimo sve Vaše moguće želje te vam pružimo odmor u hotelu iz snova što možemo postići jedino ako predviđamo Vaše potrebe, a ne samo čekamo na Vaše zahtjeve. A u tome smo, uvjeravamo Vas, najbolji.