Počastite se bogatim paketom njege lica u estetskom centru Nyce u Opatiji - ultrazvučno čišćenje lica + piling + led maska s vrhunskim overline uređajem + regeneracijski serum...149 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve što Vam je potrebno za revitalizaciju i svježinu kože vašega lica pronaći ćete u paketu estetskog centra Nyce u Opatiji! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2019.

Ultrazvučno čišćenje lica je vrlo  suptilna i blaga metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća. Jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. S jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) Istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Pilingom će se otklaniti odumrle stanice s kože lice nakon čega je koža čista, glatka i blistava.

Tretman LED maskom, poznatiji kao fototerapija za lice, imitira zrake svjetlosti na različitim valnim duljinama. Tretman se radi s ciljem poticanja proizvodnje kolagena, ublažavanja upala, uništavanja bakterija koje uzrokuju akne, regeneracije tkiva, poboljšavanja samog tonusa, čistoće i strukture kože. Tretman je neinvazivan i ugodan, te idealan za sve koji žele produžiti ljepotu, čistoću i svježinu kože lice na prirodan način.

Regeneracijski serum koristi se za bogatu, intenzivnu njegu, koji zahvaljujući kompleksu esencijalnih hranjivih tvari njeguje i štiti kožu. Serum je vrlo hranjiv i potiče prirodnu obnovu stanica kože. Za osjetno mirniju i podatniju kožu!