Čisto, njegovano i blistavo lice? Ostvarite svoju želju u estetskom centru Nyce u Varaždinu uz pomoć mikrodermoabrazije lica i regenerativni serum sa liposomima... samo 149 kn!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokažite se u najboljem svijetlu i neka vaše lice bude glavni adut! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2019.

Želimo vam predstaviti novootvoreni centar za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma. Centar nudi i estetske i medicinske tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom.

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Liposomi se koriste kao nosači biološki aktivnih supstanci koje štite od razgradnje, selektivno prenose u određeno tkivo i kontrolirano otpuštaju. Zahvaljujući svojoj strukturi, lakše prodiru u dublje slojeve kože, gdje kontrolirano oslobađaju komponente koje se nalaze u njihovoj unutrašnjosti i tako u kožu unose proteine, vitamine, vodu i druge sastojke koji je hrane i revitaliziraju. 

Liposomi djeluju i na površini epitela stvarajući film, kožu štiti od nepovoljnih vanjskih uticaja.