Na Pohorju očekuje Vas potpuno uživanje i aktivan odmor uz 1 ili 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u pansionu Smogavc uz saunu, bicikliranje, outdoor fitness...od 639 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aktivan paket uključuje i: 1x iznajmljivanje električnih bicikala za planinske ceste, 1x iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje i neograničena upotreba outdoor fitnessa! Djeca do 5 godina gratis u sobi s dvije odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.11.19.

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče i 10 % popusta na određene tretmane u wellness & spa Idila Terme Zreče!

PANSION SMOGAVC:

Gastronomska ponuda

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama