Čarobna jesen u Sarajevu! 2 noćenja s doručkom u luksuznom hotelu HILLS 5* uz ulaz na bazen u Termalnu Rivijeru i ulaznica za 1 dijete u Kinderland, Wellness&SPA, za 2 osobe...samo 1444 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najekskluzivniji smještaj u Sarajevu i to u hotelu Hills 5*! Sami naziv hotela Hills, govori o nevjerojatnom luksuzu i udobnosti koju trebate vidjeti! Hotel je za svakog gosta pripremio i vouchere sa 20 % popusta na masaže u wellness centru hotela Hills! Ponuda se može iskoristiti do 29.12.2019.!

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi  na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo.

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je dio Mrkulić grupe, najveće hotelske grupacije u Bosni i Hercegovini, vlasnika hotela Hollywood Sarajevo 4 *, i Termalne Rivijere Hollywood.


Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo sadrži:

- 330 udobnih, sofisticiranih soba i apartmana s prostranim balkonima i odabranim detaljima
- višenamjenski kongresni centar s modernom tehnologijom
- Thermal Spa, unutarnje i vanjske bazene
- adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2
- svadbene dvorane
- nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom 
- atraktivni restoran i lounge bar koji se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na "zelenu" okolinu hotela
- premium smještaj
- profesionalnu uslugu s daškom osobnosti

TERMALNA RIVIJERA

Termalna Rivijera Ilidža smještena je u samom srcu Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Predstavlja najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe. Svojim posjetiteljima nudi sve što je potrebno za opuštanje i aktivan odmor.

U sklopu Termalne Rivijere nalazi se i caffe-restoran na otvorenom bazenu gdje gosti mogu uživati ​​u osvježavajućim pićima. Termalne rivijere Ilidža i njegov unutarnji bazen, radi 365 dana u godini, dok je vanjski bazen radi samo tijekom ljetne sezone.

Osim bazena Termalne Rivijere ovdje ćete pronaći i  najveće zatvoreno igralište Kinderland za djecu, koje se prostire na više od 2200 m2. Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland igralište.

Spasite princezu od strašnih gusara i bengalskih tigrova, osvojite vrh Vezuva, spustite se toboganom u bazen s kuglicama, skačite na velikom trampolinu, jedrite s gusarskim brodom, vozite električne automobile, i još mnogo, mnogo više.

Hotel je za svakog gosta pripremio i vouchere sa 20 % popusta na masaže u wellness centru hotela Hills!

Više o Ilidži

Ilidža kao specifično definirani prostor za život ljudi je oduvijek bila ekološko utočište, turističko sastajalište, sportsko i rekreacijsko okupljalište. Ilidža je sredina u kojoj je već odavno još od rimskog perioda preko otomanskog (koji je ovom prostoru dao pravo ime i valorizirao njegov potencijal; od korijena riječi "iladž" – što znači "lijek") do austro-ugarskog perioda razvijena tradicija zdravstvenog turizma, tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom. 

Ilidža je mjesto koje pruža modernom čovjeku sve što mu je potrebno: netaknuta okolina, veliki broj aleja za šetanje i vožnju kočijama, biciklom; blizina gradskog, ekonomskog, i kulturnog centra Sarajeva.