PodržimoNaše

Istaknite oči, usne ili obrve uz trajni make up u Splitu uz 50% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 3.000 kn
Ušteda 50%
Cijena 1.500 kn

Savršeno riješenje za ljeto! Ne topi se na vrućini, ne ispire se u vodi a i štedi vrijeme! Trajni make up na očima, usnama ili obrvama ukloniti će sve nedostatke sa Vašeg lica!

Studio Gorica je među kozmetičkim salonima koji su postavili temelje trajnog make-upa u Hrvatskoj. Samim time možemo se pohvaliti 15-godišnjim iskustvom, više od 1000 obavljenih tretmana, što vam je jamstvo za vrhunske rezultate.

Osnovni je cilj je istaknuti lijepe crte lica te u koliko imate ispraviti sitne, ali i veće nepravilnosti ljudskog lica i podariti mu puni sjaj. Nepravilnosti se ispravljaju unošenjem pigmenata raznih boja u epidermalni sloj kože. Sve boje je dozvolio američki FDA (Food and Drug administration), a do najsavršenijih formula došlo se dugogodišnjim znanstvenim radom i istraživanjem.

Metoda se danas provodi po najsuvremenijim zakonima sterilnosti i sa 100% sigurnošću. Prirodni pigment se unosi posebno oblikovanim strojem, gotovo bezbolno, u epidermalni sloj kože, te moramo istaknuti da to rede samo stručno medicinsko osoblje.

Trajni make-up štedi Vaše vrijeme. Vaše lice je uvijek besprijekorno našminkano, što je veoma bitno za prezaposlene žene, majke koje uvijek trebaju lijepo i dotjerano izgledati, a nemaju svaki dan vremena provoditi sate ispred ogledala. Ako želite da vaš izgled postane izraženiji, ali da ne izgledate kao da ste nanijeli previše make-upa, trajni make-up je rješenje za Vas, mnogo bolje nego obični make-up. Velika prednost trajnog make-upa je što se ne skida noću, u bazenu, tokom fizičkiha aktivnosti, tako da možete biti sigurni da će vaš izgled uvijek biti postojan.

Trajni make - up je izrazito pogodan za osobe koje nose kontaktne leće ili naočale, za osobe koje su alergične na kozmetičke preparate, te za osobe koje imaju alopeciju ili neke druge sitne nepravilnosti. Ako se odlučite na ovaj korak možete biti potpuno sigurni da će Vam se uloženi novac višestruko isplatiti, a što je najvažnije izgledat ćete prirodno, ne kao da imate make up, nego kao da ga ne trebate.