3 bogata paketa u frizerskom salonu L ART u Zagrebu - Utrine, uz profesionalno osoblje i vrhunsku uslugu! Očekuje Vas šišanje, bojanje ili pramenovi uz Arganoil ili olaplex tretman...od 149 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite vrhunsku uslugu i bogati frizerski paket uz super popust? Uz opciju 1 ide Olaplex, a uz opcije 2 i 3 moguca doplata Olaplex tretmana u salonu! Uz opciju 2 i 3 uključen i arganov tretman koji oživljava i njeguje oštećenu kosu! Kupon vrijedi do 30.11.2019.!

Frizerski salon "L Art u zagrebačkom kvartu Utrinama vrhunski je uređen prostor s profesionalnim i ljubaznim osobljem koje Vam stoji na raspolaganju svakim  radnim danom od 8 do 20h, a subotom od 8 do 14 sati.

frizerskom salonu L Art isljučivo se koriste preparati vrhunske kvalitete - od šampona i regeneratora marke Label M,  ulja i maski za kosu Moroccanoil pa sve do talijanskih boja za kosu Tocco Magico ili preparata za trajno ravnanje kose Brasil Caucau.

Doplata u salonu za kosu dulju od lopatice: 50 kn!

Boje za kosu talijanske marke Tocco Magico sadrže biljne ekstrate (kopriva, ružmarin, kadulja i breza) s vrlo malim količinama amonijaka, a u ponudi boja za kosu Color ton imamo 72 osnovne nijanse boja (prirodne, zlatne, bakrene, ekstremno plave, itd.) i 6 posebnih nijansi iz kolekcije insprirane bojama dragog kamenja.

Olapex je inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama Vaše kose.

MOROCCAN ARGAN OIL - TRETMAN NA BAZI ARGANOVA ULJA

Luksuzan tretman na bazi Arganova ulja koji se odmah upija te osigurava mekoću i sjaj kose. Rezultat je zdrava i sjajna kosa. Obnavlja oštećenu kosu i uklanja ispucale vrhove. Arganovo ulje sadrži visoku koncentraciju vitamina A i E te Omega 6 masnih kiselina, hidratizira kosu i vlasište. Štiti kosu od UV zračenja, vanjskih utjecaja, eliminira “frizzy” efekt.