PodržimoNaše

Volite čuti da Vam je kosa divlja i puna volumena , ali bi ste radije glatku, ravnu i urednu kosu laku za održavanje? Brazilsko ravnanje kose na UTRINAMA u frizerskom salonu L ART samo 499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brazilskim feniranjem unosi se keratin, momentalno regenerira kosa, dobiva visoki sjaj, pa kosa postaje glatka ujedno i ravna! Tretmanom kosa poprima vidno zdraviji, sjajniji i ljepši izgled, a najveću promjenu na kosi primjećujemo kod klijenata sa oštećenom debljom kosom ili sa izrazito kovrčavom kosom! Kupon vrijedi do 30.11.2019.!

Tražite vrhunsku uslugu i bogati frizerski paket uz super popust? Na pravom ste mjestu!

Ponuda uključuje:
brazilsko ravnanje kose, poznato i pod nazivom keratinski tretman.

Koristi se isključivo preparat Brasil Caucau, izvorni brazilski proizvod za trajno ravanje i obnovu kose na bazi keratina. Tretman traje 2-4 sata, ovisno o gustoći i duljini kose.

Kod osoba sa valovitom kosom se pak postiže efekt potpuno ravne kose nakon pranja i bez dodatnog feniranja i oblikovanja. Takav učinak traje do nastanka izrasta, čak do 5 mjeseci. 

Također napominjemo da se tretman može raditi i na dijelu kose, na primjer u slučaju da je dio kose izrazito kovrčav ili otporan na bilo kakvo oblikovanje.

Nakon tretmana kosa poprima efekt netom opeglane kose i obnovljene kose.

Tretman je idealan za sve tipove kosa te se preporuča i kao dodatna njega ili obnova.