Dođite u Moslavinu na Martinje - obred krštenja mošta u Hotelu Kutina 09.-10.11. - 2 dana/1 noćenje s doručkom i večerom na proslavi, za 1 osobu uz tamburaški sastav "Modri biseri"! Svi ste pozvani!

64 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na 30 minuta vožnje od Zagreba, Martinje u hotelu Kutina čeka na Vas, a za dobar provod pobrinut će se tamburaški sastav "Modri biseri"! Dođite na obred krštenja mošta koji će voditi meštar ceremonije gospodin Ivan Smuk! Kupon vrijedi isključivo 09.-10.11.2019.

HOTEL KUTINA *** smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. 

Cijena uključuje: 

noćenje u dvokrevetnim sobama

doručak

piće dobrodošlice, slane kiflice, glavno jelo, 0,2 dcl mladoga vina

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako interesanti i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.