Dođite u Moslavinu na Martinje - obred krštenja mošta u Hotelu Kutina 09.-10.11. - 2 dana/1 noćenje s doručkom i večerom na proslavi, za 1 osobu uz tamburaški sastav "Modri biseri"! Svi ste pozvani!

44 prodanaMožete kupovati i dalje!

Na 30 minuta vožnje od Zagreba, Martinje u hotelu Kutina čeka na Vas, a za dobar provod pobrinut će se tamburaški sastav "Modri biseri"! Dođite na obred krštenja mošta koji će voditi meštar ceremonije gospodin Ivan Smuk! Kupon vrijedi isključivo 09.-10.11.2019.

HOTEL KUTINA *** smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. 

Cijena uključuje: 

noćenje u dvokrevetnim sobama

doručak

piće dobrodošlice, slane kiflice, glavno jelo, 0,2 dcl mladoga vina

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako interesanti i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.