Budite geolozi na jedan dan 20.10.! Ne propustite priliku za jednodnevni izlet Darojković Prometa u avanturističkom parku Vulkanija s autobusnim prijevozom...za samo 240 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na interaktivan način doznajte sve o vulkanima, podzemlju i postanku života na Zemlji, razgledajte kamenolom vulkanski dvorac Grad! Kupon vrijedi isključivo za 20.10.2019.

Avanturistički park Vulkanija pravi je doživljaj za posjetitelje svake dobi!

Na krateru ugaslog vulkana koji je zadnji put eruptirao pred 3 milijuna godina, čeka vas zanimljivo putovanje u vulkansko podzemlje.

Interaktivno upoznavanje vulkana, 3D film s posebnim efektima o nastanku života na Zemlji, spust dizalom u dubinu, razgled središta vulkana, adrenalinska vožnja s 3D podzemnim vlakom, te još mnogo toga.

U programu je organizirana i vožnja turističkim vlakićem, kojim ćemo posjetiti kamenolom bazaltnog tufa i kristala olivina te panoramski razgledati regiju Gorišku.

Posjetit ćemo i vulkanski dvorac Grad, najveći barokni dvorac u Sloveniji, sa čak 365 soba. Izgrađen je od vulkanskog kamena, a preko njegovog dvorišta teče bioenergetska Zmajeva linija, gdje se posjetitelji mogu zadržati kako bi se "napunili" svježom energijom mjesta.

Polazak iz Dugog Sela u 06:00 sati.

Razgled po gore navedenom programu.

Povratak oko 17:00 sati.