PodržimoNaše

Avantura i romantika u jednom paketu! Darojković Promet vodi Vas na dvodnevni izlet 26.-27.10. u Gardaland i Veronu s autobusnim prijevozom, 1 noćenjem u hotelu 3*... za samo 525 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite adrenalinski dan u legendarnom Gardalandu, a potom uživajte u romantici i šarmu prekrasne Verone... Kupon vrijedi isključivo za termin 26.-27.10.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN DUGO SELO – ZAGREB – GARDALAND

Polazak iz Dugog Sela u 2:00. Ukrcaji u Zagrebu (okretište Dubrava, križanje Vukovarske i Držićeve, Av. Mall).  Mogući ukrcaji u Karlovcu i Rijeci. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park Gardaland pred otvaranje (10:00).

Novac za ulaznice skuplja pratitelj u autobusu – 30 €. Podjela ulaznica i cjelodnevni boravak u parku u kojem vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka ovog dijela Europe: Plavi tornado, Mammut, Magična planina, Raptor, Oblivion – simulacija ulaska u „crnu rupu“, Slobodni pad, Space vertigo, Sequioia adventure, 4D kino, Magična kuća domaćina Gardalanda – malog dobroćudnog Prezzemola, Bijeg s Atlantide, Gusarska špilja… samo su neke od privlačnih i atraktivnih vožnji u ovom iznimno zabavnom parku.

U večernjim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje. Mogućnost večere u hotelu – doplata 13 € u autobusu pratitelju putovanja. (Potrebno je min. 20 prijavljenih osoba).

2. DAN VERONA – ZAGREB – DUGO SELO

Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja u pravcu Verone. Razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja – Piazza Brà, zidine Scaligeri, Maffeiano lapidarij, rimski amfiteatar – poznata veronska arena iz 1. st., šetnja atraktivnom trgovačkom ulicom Via Mazzini do glavnog gradskog trga – Piazze delle Erbe i trgovima u neposrednoj blizini koji su bili upravna sjedišta moćnih srednjovjekovnih vladara Verone – obitelji Scaligeri, na kojima se nalaze do danas očuvane palače Palazzo della Ragione, Palazzo del Capitano, Loggia del Consiglio…, a sve završava remek – djelom gotičke nadgrobne umjetnosti – grobnicama Scaligerija.

Uz Romeovu kuću slikovitom ulicom dolazimo do najstarijeg mosta – Ponte di pietra, iz rimskog razdoblja te završavamo ispred Julijine kuće. Kuća je ujedno i muzej i može se posjetiti u slobodno vrijeme.

Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu, šetnju gradom, posjet nekoj od gradskih znamenitosti poput Julijine kuće, veronske arene i sl., ili uživanje u nekom od brojnih restorana, kafića ili slastičarnica.

U popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj.

Dolazak u Zagreb i Dugo Selo se očekuje u kasnim večernjim satima.