Putovanje u Sloveniju! Smart Travel vodi Vas na jednodnevni izlet na bajkoviti Bled i predivnu Ljubljanu uz prijevoz autobusom iz Zagreba i pratitelja putovanja za samo 149 kn/osobi!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u slikovitom jezeru Bled i doživite jedinstven ugođaj Ljubljane...Polazak s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-507) u 06.45h! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 26.10. (garantirano!) / 16.11.2019. (garantirano!)

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodovoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepot jezera. 

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz kavu kolač, nastavljamo našu vožnju u smjeru LJUBLJANE. 

Po dolasku slijedi obilazak grada u pratnji licenciranog pratitelja koji uključuje razgled svih značajnijih znamenitosti gradskog središta. Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost, raznolika priroda, ugodni manji gradovi, tvrđave i dvorci, seoske crkve sa bogatom umjetničkom ostavštinom i kvalitetne domaće gostionice. Obilazak ćemo započeti ispred BAROKNE ZGRADE GRADSKE VIJEĆNICE, i dalje nastaviti šetnju STARIM GRADOM koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta JOŽE PLEČNIKA. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: KATEDRALU SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNU TRŽNICU, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.