Karate igraonica za malene "piliće" uz 59% popusta! Maleni obožavaju ovu aktivnost! Uvjerite se i gledajte njihova oduševljena lica kroz mjesec dana igraonice u Klubu Sosai u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Od malena ih naučite radnoj disciplini i aktivnom načinu života! Karate ima pozitivnu ulogu i u emocionalnom razvoju djece olakšavajući im socijalizaciju, te razvijajući fizičku i psihičku osobnost!

Karate je vrsta sporta koja pozitivno djeluje ne samo na velike već i na male. Ovaj sport jača srca i tijelo te podiže kvalitetu i psihičku stranu dječje osobnosti.


Jača samopouzdanje i karakter, što rezultira jakom i zdravom osobu!

Ponuda uključuje: Karate igraonicu za djecu u trajanju mjesec dana.

Starosna granica od 4-8 god

Treninzi utorak i četvrtak od 18.00-18.45 sati

Dvorana u kojoj se radi posebno prilagođena za borilačke sportove veličine 270 m2.

Voditelj Krunoslav Garašić, majstor kyokushin karatea, dugogodišnji reprezentativac , stručni prvostupnik trenerske struke.

Kyokushin je stil karatea koji je osnovao Masatutsu Oyama. Razlikuje se od klasičnog karatea (Shotokan), po tom što je Kyokushin full contact karate, što znači da su dopušteni udarci punom snagom, a borci ne nose nikakvu zaštitu. Smatra se najjačim stilom karatea. Mnogi borci iz kyokushin karatea bili su uspješni u natjecanjima tipa K1.