Ugrabite SKI PAKET za Roglu na Pohorju s 3 polupansiona u Hotelu reAktiv 3* - cjelodnevna ski karta, klizanje, sauna i popust na kupanje u Termama Zreče... sve za 2 osobe i već od 3420 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite sebe i svoju obitelj za svoje zimske praznike na vrijeme! Ugrabite vrući paket za radosti na snijegu i uživanje u bogatom polupansionu i wellnessu! Kupon vrijedi od 01.12.2019. do 30.03.2020.

Odaberite paket po mjeri za sebe i svoju obitelj:

DVOKREVETNA SOBA, za 2 osobe i jedno dijete do navršenih 6 g.

TROKREVETNA SOBA, za 2 osobe i jedno dijete do navršenih 15 g.

ČETVEROKREVETNA SOBA, za 2 osobe i dvoje djece do navršenih 15 g.

SKI paket uključuje i: 30% popusta na karte za Terme Zreče,  3x cjelodnevna skijaška karta (odrasla osoba), skijaška karta za noćno skijanje (čet-pet), klizanje u Zreču, skladište skijanja i skijaške opreme!
Ski pass i skijanje moguće je isključivo prvi, drugi i treći dan
(nije moguće zadnji dan kada je odlazak iz hotela)!

Hotel reAktiv 3*nudi smještaj s besplatnim wi-fi internetom u mjestu Zreče, na izvrsnoj lokaciji, 400 metara od termalnog centra Zreče. Objekt je udaljen oko 17 km od Zlodejeva, 17 km od Uniorčeka i 18 km od Jurgovo. Do žičara Jasa i Ostruščica ima 21 km. Dvokrevetne sobe su opremljene s 2 ležaja, vlastitom kupaonicom, besplatnim toaletnim potrepštinama, klimom, sušilom za kosu, ručnicima i TV-om.

Bogati švedski stol za doručak i izbor između 3 menija za večeru!

Uživanje u sauni

U sauni hotel reAktiv očekuju Vas glazba, eteričan miris, vruća infracrvena i finska sauna, sezonsko voće i domaći biljni čaj. Sauna može poboljšati kardiovaskularnu funkciju, pomoći u oporavku nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, ispire toksine iz tijela, čisti kožu i smanjuje stres i poboljšava vaše blagostanje...

Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE