Blagdan vina u Đurđevcu! Uživajte u Martinju u Hotelu Picok 4* na 3 dana/2 noćenja s polupansionom, bogatom Martinjskom večerom uz tamburaše Svirci moji, wellness&spa, sve za 2 osobe!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite na kapljicu kvalitetnog domaćeg vina "s peski" ! Uživajte u domaćim specijalitetima iz Podravine i opustite se u moderno opremljenom wellness & spa centru hotela Picok 4*. Djeca do 12 godina imaju besplatan smještaj, u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi isključivo za termin 08.-10.11.2019.

Martinjska večera uz živu glazbu tamburaškog sastava Svirci moji, ceremonija krštenja mošta, bogati prigodni meni, domaći kolači!

Hotel Picok - odmor na prvi pogled!

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Dodatne pogodnosti za kupce: 20% popusta na cijene usluga u wellness centru i 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevačka iža!

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Korisnici ove ponude ostvaruju 20% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom, a korištenje hotelskog bazena, jacuzzija i fitness teretane je neograničeno i besplatno!