Neka Gorski kotar bude vaša top destinacija za odmor ove jeseni! Počastite sebe i svoju obitelj i prijatelje s 3 dana/2 noćenja u kući za odmor za do 8 osoba po super cijeni od 999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Farus Travel ima rješenje za vaš bijeg od svakodnevice i grada u istinsku oazu prirode i mira koju krije Gorski kotar... Kuća za odmor nalazi se u malom, mirnom i tihom goranskom naselju Kamenski Hrib na nadmorskoj visini 473 metra, na području grada Čabra u malom naselju... Kupon vrijedi isključivo za termin do 21.12.2019.

Kuća za odmor nalazi se u malom, mirnom i tihom goranskom naselju Kamenski Hrib na nadmorskoj visini 473 metra. Nalazi se na području grada Čabra u malom naselju, udaljena svega nekoliko metara od riječice Čabranke.

Sastoji se od smještajne jedinice koja nudi mogućnost boravka do 8 osoba. Smještajni prostor čine predsoblje, kuhinja sa blagavaonom, dnevni boravak, dvije odvojene spavaonice te dvije kupaonice. Kuća posjeduje centralno grijanje koje osigurava ugodan boravak u objektu. Uz samu kuću nalazi se zasebni objekat unutar kojeg je ognjište.

Pri uređenju kuće vodilo se računa da kuća ostane maksimalno u izvornom obliku, a da sa druge strane pruži gostima sve blagodati modernog života. Osiguran je TV program sa 100-ak kanala i pristup internetu. Uz samu kuću nalazi se osigurano parkirno mjesto.

Ova lijepa goranska kućica uređena u retro stilu udaljena je od 16km od poznatog skijališta Tršće. 

U kući se nalaze dvije kuhinje, tri sobe, mogućnost korištenja pečenjare izvan kuće za veća društva.

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja Vam za vrijeme toplijih dana nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.