PodržimoNaše

NOVA GODINA 2020. u STUBAKIMA uz 4 dana/3 noćenja, PUNI PANSION, wellness, novogodišnji poklon i bogati gastro doček s tamburašima Prava Ekipa u Hotelu Matija Gubec 3* za samo 1449 kn/osobi!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozdravite se sa Starom godinom i proslavite Novu 2020. vrhunskim odmorom na 4 dana s punim pansionom u Hotelu Matija Gubec i paketom dočeka uz gastro delicije i zabavno-glazbeni program i tamburaški sastav Prava Ekipa! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 29.12.19.-01.01.2020.

Boravišna pristojba i osiguranje uključeni u cijenu!

Neograničeno korištenje bazena i saune!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja!

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Doček: svečana novogodišnja večera, novogodišnji poklon i zabavno-glazbeni program uz sastav Prava Ekipa!

*Obavezna nadoplata za svečanu novogodišnju večeru: 350 kn/osobi.