Koncert KLAPE KAMPANEL u Rebuy Stars Cabaretu u Varaždinu 25.10. i Zagrebu 26.10. uz pakete butelja crnog ili bijelog vina ili u kombinaciji s dalmatinskim delicijama, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite petak ili subotu navečer u atraktivnom Rebuy Stars Cabaretu uz butelju vina, ili u kombinaciji s dalmatinskim delicijama, dok će vašu večer ispuniti klapski zvuci Kampanela! Kupon vrijedi za 2 osobe i ovisno o odabranom terminu koncerta, odnosno lokaciji: 25.10.19. Varaždin / 26.10.19. Zagreb.

Koncert KLAPE KAMPANEL u Rebuy Stars Cabaretu:
25.10.19. u Varaždinu (Shopping centar Lumini) 
26.10.19. u Zagrebu (Shopping centar Supernova Zagreb-Buzin)

Rebuy Stars u Varaždinu je drugi po redu koji otvaramo u Hrvatskoj, odmah nakon zagrebačkog, koji je ujedno i najveći automat klub u državi s preko 4000 m2. No veličina nije jedini adut Rebuy Starsa. Veliku pozornost posvećujemo ekskluzivnom uređenju te profesionalnom i ljubaznom osoblju sa željom da posjetiteljima pružimo vrlo ugodan boravak.

Na preko 1800 metara kvadratnih, u shopping centru Lumini čeka vas zabava od 0-24. Ne morate putovati na drugi kraj svijeta da bi osjetili čari Las Vegasa! Mi smo Las Vegas doveli vama! Uz izbor najboljih automata za igre na sreću, otkrijte igrača u sebi. 

Rebuy Stars Zagreb je najveći automat klub u Hrvatskoj, koji svojom veličinom od preko 4000 m2 , ekskluzivnim uređenjem u stilu Las Vegasa, te profesionalnim i ljubaznim osobljem pruža vrlo ugodan boravak svojim igračima.

Kako bi našim gostima ispunili sve zelje i omogućili komociju, u sklopu automat kluba osiguran je pušački i nepušački prostor, Caffe bar & Night club s bogatom ponudom svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, sendviča i jednostavnih jela.

Kako bi postali jedinstveno i najbolje mjesto za zabavu, u sklopu automat kluba otvorili smo Cabaret u kojemu organiziramo razne glazbene koncerte, plesne i kazališne nastupe, kao i sve ostale vrste događanja.