2 dana i 1 noćenje u bajnom hotelu Opatija za 2 osobe uz 50% popusta! Uz romantičan pogled na more u sobi sa balkonom, buffet doručak, bazen i popuste na masaže, saune...

163 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u Opatiji i uživajte u sobi sa balkonom i pogledom na more, korištenju zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, 50% popusta na punu cijenu parkinga, 20 % popusta na korištenje saune, i 50 kuna wellness voucher za masaže!

Ako ste se i Vi zaželjeli romantičnog i opuštajućeg zimskog odmora na Opatijskoj rivijeri pozivamo Vas u hotel Opatija, jedan od hotela s najdužom tradicijom u Opatiji, koji se smjestio u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i obalne šetnice Lungomare.


Odaberite između dvije ponude:

Ponuda 1 uključuje: 

2 dana uz 1 noćenje u sobi sa balkonom i pogledom na more za 2 osobe + buffet doručak i večera za boravak preko tjedna (nedjelja-četvrtak).


Ponuda 2 uključuje:

2 dana uz 1 noćenje u sobi sa balkonom i pogledom na more za 2 osobe + buffet doručak i večera za boravak preko vikenda (petak-subota).


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom,

50 % popusta na punu cijenu parkinga,

20 % popusta na korištenje saune,

50 kn wellness voucher za masaže.


Opatijska rivijera oduvijek je bila nezaobilazna stanica za one željne ugodnog i opuštajućeg zimskog odmora na Jadranu. Još od trenutka kada je nastala, krajem 19. stoljeća i kada ju je pohodilo srednjoevropske plemstvo, pa sve do današnjih dana.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na051 711 671.