Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Priuštite si bilo koji dan u tjednu samo za sebe i svoje opuštanje uz paket trostrukog wellness doživljaja... Kupon vrijedi kroz cijeli tjedan, do 20.12.2019.; ne vrijedi za vrijeme trajanja ponude Martinja 08.11.-10.11.2019.

HOT STONE masaža zagrijanim kamenjem, je zaista jedinstvena tehnika koja kombinira blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisnih ulja. Ova vrsta masaže odvija se u tri faze. Prva faza: pomoću lagane masaže rukama, priprema Vaše tijelo, zagrijava ga, pokreće cirkulaciju i potiče Vas na opuštanje kao pripremu za tretman ugrijanim kamenjem. U drugoj fazi masaže na Vaše se tijelo, pomno odabranim načinom i pozicijom, polaže ugrijano bazaltno kamenje. Ovo je vrijeme psihofizičkog regeneriranja: otpuštaju se svi oblici stresa i napetosti, ukočeni mišići, tjeskoba, nesanica, depresija, uklanja se višak tekućine iz organizma i otrovne tvari. Ovaj potpuno neagresivan tretman ublažit će i Vašu reumu ili išijas te pojačati cirkulaciju. Treća faza masažne terapije ugrijanim kamenjem je relaksirajuća masaža rukama koja će zaokružiti ovaj izvanredan tretman.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Svi sadržaji su otvoreni i rade cijele godine, kako za goste hotela, tako i za vanjske posjetitelje. Sastoje se od jednog unutarnjeg i jednog atraktivnog vanjskog bazena, vrhunski uređenih sauna, masažnih jedinica i restorana. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće. Dodajmo kako su svi wellness sadržaji odnedavno obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima...

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari!

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi...

Nakon korištenja sauna opustite se u našoj relax zoni...

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će Vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim uljima kao i prirodnim biljnim uljem crnog kima.

Odmah po kupnji i primitku kupona, OBAVEZNA rezervacija termina dolaska na tel.: 049/282 501, 049/282 420 ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.