PodržimoNaše

Jednodnevna proslava MARTINJA u Stubakima! Izaberite subotu s večerom ili nedjelju s ručkom u Hotelu Matija Gubec 3* uz bogati martinjski menu, mlado vino, wellness&spa...159 kn/osobi!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u zabavnoj ceremoniji krštenja mošta i delicijama zagorskog kraja! U subotu se poslužuje martinjska večera, a u nedjelju martinjski ručak; za oba dana vrijedi cjelodnevno korištenje bazena i sauna, mlado vino u neograničenim količinama i popratni program! Kupon vrijedi ovisno o odabranom danu: 09.11. (subota) ili 10.11. (nedjelja). Termin 09.11. je rasprodan!

Blagdan Martinja obilježava se 11. studenog jer je baš na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. On je bio također i zaštitnik vojnika, konjanika, gostioničara, liječenih alkoholičara, hotelijera, gusaka, uzgajivača konja, švicarske papinske garde i Francuske, ali i nekoliko mjesta u Hrvatskoj. Po narodnom vjerovanju Martinje označava kraj jeseni i početak zime jer su svi radovi u poljima gotovi. Stoga proslavite Martinje u Hotelu Matija Gubec!

Konzumacija mladog vina u neograničenim količinama!

Cjelodnevno korištenje bazena i sauna!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja!

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.