PodržimoNaše

NOVA GODINA u kultnom Sarajevu s Integralom na 3 dana s 2 noćenja i doručkom u hotelu 4*, korištenjem spa&relax centra, razgledom i autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 849 kn/osobi!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, 2 noćenja s doručkom, slobodno korištenje hotelskog bazena, saune i fitness centra, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja. Kupon vrijedi isključivo za termin 30.12.2019. – 01.01.2020.

Ponuda uključuje smještaj u hotel Crystal**** i neograničeno korištenje Spa i relax centra hotela Terme (bazena, saune i fitnessa)!


PROGRAM PUTOVANJA

1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Slavonskog Broda (moguć ukrcaj putnika) do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi odlazak u centar grada i Baščaršiju, gdje preporučujemo probati čuvene sarajevske ćevape i prošetati uz Miljacku. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme za opuštanje u Spa i relax centru hotela Terme. U večernjim satima predlažemo odlazak do Sarajevske pivnice, na dobar provod uz živu glazbu, Sarajevsko pivo i specijalitete bosanske kuhinje. Noćenje. 


2. dan
Doručak. Odlazak na razgled grada: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenederija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Predlažemo posjet Tunelu spasa -  podzemnom ratnom tunelu ispod sarajevskog aerodroma, izgrađenog 1993. godine za vrijeme opsade Sarajeva. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. Doček Nove godine u hotelskom restoranu, na ulicama i trgovima grada, ili u nekom od gradskih klubova. Noćenje.


3. dan
Kasniji doručak. Predlažemo šetnju Vrelima Bosne, turističkom atrakcijom podno planine Igman, ponosa Sarajlija koji su oduvijek slobodne trenutke provodili u prekrasnom ambijentu uz žubor rijeke Bosne. 


Odlazak u centar grada i slobodno vrijeme za ručak. Polazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.