Jesen u znaku wellness užitaka i vrhunskog smještaja u Hotelu Nautica 4* u Novigradu! Izaberite svoj paket - 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe i uživajte...od 1095 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U wellness dijelu paketa uključeno je neograničeno korištenje spa centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima i grijanom klupom! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 26.12.19.; isključeni termini 25.10.19. i 26.10.19.


HOTEL NAUTICA

Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu, dizajn i atmosfera raskošnih starih jedrenjaka, apsolutan komfor i najmodernija tehnologija, vrhunski standardi usluge, stručni management, iskusno osoblje, taylor made usluga.

38 prostranih soba s balkonom
4 luksuzna apartmana
Restoran Navigare
Booze and Blues Club
Wellness & Spa Center

U opciji 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM očekuju Vas bogati buffet doručak i večera u 3 slijeda!


Superior soba

Naše pomno dizajnirane, prostrane Superior sobe nude gostima apsolutan komfor i karakterističan dizajn. Sve sobe opremljeni su king-size ležajem, velikim balkonom te predivnom prostranom kupaonicom.


Hotel Nautica Spa

Wellness centar objedinjuje zatvoreni bazen, whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, aroma tuševe s esencijama bora i manga.

Naš salon ljepote pruža Vam mogućnost uživanja u anticelulitnim i klasičnim masažama, kao i mnogobrojnim tretmanima za regeneraciju Vašeg lica i tijela.

Doživite preporod u našem wellness centru!

Otkrijte čari Istre kroz jedno od njenih najveći blaga …. Nadomak mora čekaju Vas beskrajni nizovi vinove loze, mirisi prirode i božanski okusi…


Tradicija u suvremenom stilu, kako se sami opisuju. Vinarija Ivančić je obiteljska tvrtka koja proizvodi vrhunska vina iz domaćih sorti grožđa. Osim vinarstva, počeli su proizvoditi žestoka pića poput grape. To im omogućuje posvetiti svakoj boci osobnu pažnju i individualiziranu uslugu koja je intimna i autentična. 

Vinarija Cattunar ima status kao jedan od prvih samostalnih vinarija u Hrvatskoj koja postoji preko 30 godina, te slovi kao najveći vinograd u regiji. Još veći značaj joj daje jedna stara legenda koja upravo tu lokaciju predstavlja kao mjesto bogatstva i tradicije koju obitelj Cattunar nastoji prikazati svojim vinom. Pođite s nama i dajte im priliku da Vam dočaraju dio Istarske povijesti. 


Marina Nautica i svi segmenti njene ponude stoje cijenjenim gostima na raspolaganju tijekom cijele godine.

Vrhunski opremljena marina I kategorije, s jedinstvenom školjkastom strukturom gatova raspolaže s 365 vezova u moru i s 50 suhih vezova. Marina Nautica je smještena na sjeverozapadnoj obali Istre (45°19, 0’N; 13°34,0′ E) u prirodno dubokoj i zaštićenoj uvali novogradskog zaljeva. Blaga mediteranska klima koju karakterizira obilje zelenila te prosječnih 2387 sunčanih sati godišnje u Istri a time i u Novigradu, s prosječnom ljetnom temepraturom mora i zraka od 25°C.
Osim bogatstva sadržaja i vrhunske kvalitete usluge koji do sada nisu postojali u nautičkoj praksi Hrvatske, marina Nautica posebnu pažnju posvećuje elementima povezanima sa nautičkom kulturom življenja.
Unikatna marina i atraktivni dizajnerski hotel, popraćeni vrhunskom gastronomskom i wellness ponudom pružaju sofisticiran diživljaj opuštanja.