Ljepote drevnog grada Osora i antistres oaza Malog Lošinja idealan su spoj za odmor kakav trebate! 3 dana/2 noćenja i uživanje u bazenu u Villi Antiqua za 7 osoba...1875 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se antistres oazi u Villi Antiqua, na mjestu gdje se ljube otoci Cres i Lošinj! Osim vrhunskog smještaja, u cijenu je uključeno i korištenje grijanog bazena i jacuzzija, završno čišćenje, posteljina, ručnici i drvo za kamin! Kupon vrijedi do 27.12.2019.

Uživanje ​​u lijepoj obiteljskoj vili u drevnom gradu Osoru, antistresnoj oazi otoka Lošinj

U miru i tišini doživite šarm antičkog duha gradića Osora, koji je ujedno i muzej na otvorenom. Osvježite se u tom mjestu vitalnosti i zraka prve kvalitete te istražite njegovu plemenitu prošlost o kojoj i danas svjedoče zidine iz doba Starog Rimskog Carstva i Mletačke Republike. Ugodite najmilijima opuštajući se u vlastitom malom raju, uz toplinu kamina, privatnosti te bijegu od gradske vreve.

Boravak bebe GRATIS!

Kućni ljubimci dozvoljeni i bez naknade!

Villa Antiqua

Vila ima površinu od oko 130 m2 i 660 m2 okućnice. Antički zid iz venecijanskog doba (visina od oko 3,5 m) tvori istočno dvorište i dio je gradskih zidina, a južna granica je antički zid iz rimskog doba koji je također dio gradskih zidina. S obzirom na zidove, vegetaciju i lokaciju, Villa Antiqua nudi veliku privatnost. Možete uživati ​​u hladovini starih borova, gledati uvalu i jedrilice udaljene samo nekoliko metara ili pak možete prošetati do plaže koja je udaljena samo 250 metara.

Vila se sastoji od potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka/blagovaonice, spavaće sobe, hodnika i kupaonice u prizemlju te dvije spavaće sobe, kupaonice i hodnika na katu. 

Villa je opremljena drvenom peći, SAT TV, DVD playerom, radio s cd i mp3 playerom, stroj za izradu leda, espresso aparat i klima uređaj u svim sobama. Vila je udaljena preko male marine u kojoj možete postaviti svoje jedrilice i veće glisere. Vila je dostupna automobilom ili brodom.

Zanimljivo je da su otok Cres i Lošinj zapravo bili jedan otok nazvan Lošinj, prije nego što je Osorov kanal iskopan. Osor danas leži na kanalu koji dijeli otoke Cres i Lošinj. Otoci su povezani s rotirajućim mostom. Kanal su gradili Rimljani kako bi plovili kroz kanal. Osor je kao muzej na otvorenom gdje se nalazi drevni gradski trg okružen prekrasnim građevinama iz XV. i XVI. stoljeća, biskupskom palačom, katedralom i zvonikom iz ranog kršćanskog doba. Kroz grad možete susresti mnoge skulpture ostavljene od strane velikog hrvatskog umjetnika Ivana Meštrovića.