Za savršenu kožu bez bora, hiperpigmentacije ili akni! Zablistajte u trenu tretmanom dermapena s koktelima, maskom i masažom u Kozmetičkom Studio Sensa u Puli uz 60% popusta - samo 279 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: microneedling tretman lica (čišćenje i priprema kože za microneedling), koktel po izboru za željeni efekt - vitaminski komplex, hyaluron, za akne ili kolagen ovisno o tome željama i potrebama klijenta - maska za određeni tip kože i lagana masaža lica! Kupon vrijedi od 24.10. do 30.11.2019.

Microneedling tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda namijenjena uklanjanju bora, ožiljaka i ožiljaka nastalih od posljedica akni, strija, pigmentacije, potpuno bez kontraindikacija.

Cilj tretmana, osim smanjivanje bora, ožiljaka, ujednačavanje tena i hidratacije je i prevencija razvoja bora, "padanja" lica i starenja. Savjetuje se osobama između 25 i 60 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica.

Sam tretman je i "kreativan", to znači ako je nekome suh vrat, a potrebno je tretirati i bore na čelu, možemo kombinirati sastojke hidratizacije za vrat i koktela za rješavanje bora na čelu.

Microneedling terapija je minimalno invazivan tretman koji se izvodi pomoću aparata s iglicama koje lagano probadaju kožu. Dermapen (koji izgledom podsjeća na olovku), dužine iglica se mogu prilagoditi pacijentu i mjestu na koži. Dermapen se smatra i sigurnijim za upotrebu jer se iglice nakon upotrebe ne čiste nego bacaju. 

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095/583-5985, uz KOD i ID kupona po primitku.
Radno vrijeme: pon/sri /pet 13-20 h, ut /čet 8-15 h, sub 8-13 h