Priuštite si drugačiji oblik masaže i terapije! U Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu očekuje Vas cupping masaža specijalnim čašama za vakuum u trajanju od 40 minuta za samo 89 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite i prepoznajte blagodati drevne metode - cupping masaže... Kupon vrijedi do 15.12.2019.

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.

Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije.

Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol.

Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

Sportaši su izloženi prilično velikim naporima što je veliki stres za organizam uslijed kojih nastaju tvrdokorne nakupine mliječne kiseline, a upravo cupping u kombinaciji sa sportskom masažom smanjuje povišeni mišićni tonus i reducira nepoželjne i bolne nakupine te omogućuje da efekt masaže bude dugotrajniji i duplo učinkovitiji. Osim kod sportaša, ova metoda primjenjuje se kod redukcije celulita i problema s tonusom kože, gdje je pokazala izvrsne rezultate i vrlo brzo stekla veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg spola.