NOVA GODINA u Veloj Luci na Korčuli uz izbor 2, 3, 4 ili 5 noćenja s bogatim polupansionom, 2 svečane večere uz glazbu uživo, wellnessom i još mnogo toga u Hotelu Korkyra 4*, za 2 osobe... od 1999 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim 2 svečane večere, u ponudi Vas očekuju i smještaj u prekrasnoj sobi sa pogledom na more ili vrt, bogati buffet polupansion, neograničeno korištenje wellness centra! Dijete do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u periodu 27.12.2019. - 05.01.2020.

U Novogodišnjem aranžmanu Hotela Korkyra očekuju Vas 2 svečane večere :

30.12. svečana večera s večerom u 3 slijeda uz glazbu uživo (piće nije uključeno u cijenu)

31.12. svečana novogodišnja večera s večerom u 6 bogatih slijeda i pićem uključenim u cijenu, uz glazbu uživo

...i bogata novogodišnja lutrija!

30.12. šetnja s lokalnim vodičem po Veloj Luci (oko 90 minuta) i degustacija domaćih proizvoda!
31.12. panoramska vožnja brodom!

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Naša kuhinja nudi mnoštvo raznolikih lokalnih specijaliteta, spravljenih na najvećem nivou. Ovo je pravi raj za gurmane! Prema želji serviramo i vegetarijanska jela. Tako obrok postaje svečanost za sva osjetila.

Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.

U hotelu postoji zona za odmor i opuštanje, ukrašena zvjezdanim nebom i opremljena grijanim klupama, a izvana se pruža predivan pogled na uvalu, šetnjicu uz more i luku. Posjetite wellness centar zajedno s Vašim partnerom i zajedno učinite nešto dobro za Vaše zdravlje. Savršena prilika za oporavak Vašeg tijela.