PodržimoNaše

Autoturist Park donosi Vam priliku jesenskog doživljaja Plitvičkih jezera! Osigurajte si mjesto za prijevoz iz Zagreba i jednodnevni izlet u NP Plitvička jezera 17.11. za samo 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite nedjelju 17.11.2019. za jednodnevni izlet u Nacionalni park Plitvička jezera i doživite pravu jesensku čaroliju najpoznatijih slapova i jezera u Hrvatskoj! Polazak u 9:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Kupon vrijedi za 1 osobu i samo za 17.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 9:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Putovanje kroz Karlovac – grad na četiri rijeke te dalje prema Slunju – gradu na slapovima rijeke Slunjčice i kroz povijest značajno obrambeno uporište ovih krajeva. 

Cijena aranžmana ne uključuje ulaznicu i vodstvo u NP Plitvička jezera - više o nadoplati vidi u rubrici ponude "Napomene"!

Dolazak u Nacionalni park PLITVIČKA JEZERA, koja se ubrajaju u najljepše europske znamenitosti, a upisan je u UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Slijedi obilazak Nacionalnog parka koji započinje na sjevernom ulazu u Park (Ulaz 1). Razgledavanje je kružno, a u okviru ovog programa vidjet ćemo Donja jezera: najveće plitvičko jezero Kozjak (vožnja elektrobrodom), slijedi vožnja panoramskim vlakom te obilazak Velikog slapa (najvećeg slapa Plitvičkih jezera) te obilazak modroplavih jezera: Novakovića brod, Kaluđerovac, Gavanovac i Milanovac. 

Nakon razgleda slobodno vrijeme za osvježenje te povratak do početne točke kružne ture. 

Obilazak Nacionalnog parka je pretežno pješačkog karaktera i traje oko 5 sati (sa pauzama za odmor). Preporučamo udobnu i stabilnu obuću prilagođenu vremenskim prilikama i hodanju po prirodnom terenu.

Polazak prema Zagrebu predviđen je u poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u ranim večernjim satima.