S Autoturist Parkom na prekrasno jednodnevno putovanje na jezero BLED i u BOHINJ s autobusnim prijevozom iz Zagreba i turističkim pratiteljem 02.11. za samo 149 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte jednu od najposjećenijh prirodnih atrakcija i najveće prirodno jezero u Sloveniji! Kupon vrijedi za 1 osobu i samo za 02.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza te dalje kroz Sloveniju do BOHINJA. Dolazak u mjesto Ukanc. Mogućnost odlaska gondolom (ukoliko nije u remontu) na vrh Vogel na visini od 1537 metra, odakle se pruža nezaboravan pogled na Bohinjsko jezero i Triglav - najviši vrh Slovenije!

Ukoliko ste raspoloženi više za šetnju, preporučamo samostalan odlazak do prekrasnog slapa Savica, simbola Gorenjske Slovenije (cca 1 sat laganog hoda u jednom smjeru po ravnoj makadamskoj cesti). 

U dogovoreno vrijeme slijedi polazak prema Bledu uz kraće zaustavljanje u mjestu Ribčev Laz, koje se nalazi na samom Bohinjskom jezeru. Pauza za slikanje uz triglavskog zlatoroga ili prve Slovence osvajače najvišega slovenskoga planinskog vrha. 

Dolazak u BLED – mjesto koje se nalazi na istoimenom najljepšem slovenskom jezeru! Po dolasku šetnja uz jezero, odlazak na Bledski grad ili vožnja bledskom pletnom, tradicionalnim čamcem, na Bledski otok uz posjet baroknoj crkvi sv. Marije s odlično sačuvanim freskama te prilikom da zazvonite za sreću i ispunjenje želja! 

Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero, a mi preporučamo da kušate tradicionalnu bledsku slasticu – kremnu rezinu! Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.