DOČEK 2020. u BUDVI i CRNOJ GORI! Otputujte sa Svijetom Putovanja na 4 dana s 3 noćenja i doručkom u hotelu 3*, autobusnim prijevozom iz Zagreba, razgledima i pratiteljem za samo 1249 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena aranžmana uključuje prijevoz autobusom prema programu putovanja, licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja, 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi, razglede po programu, razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja, jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja! Kupon vrijedi za 29.12.2019. – 01.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505). Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leoploda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Povratak u hotel. Nastavak druženja prema željama. Noćenje.


2. dan BUDVA – KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Preporučamo odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Vožnju prema Perastu, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole nastala između i Parohijska crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u hotel. Noćenje.


3. dan BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka preporučamo fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje, na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana...Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Povratak prema Budvi u Perast te povratak prema Budvi te priprema za najluđu noć u godini. Noćenje.


4. dan BUDVA – ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Hrvatske. Usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.