Vrijeme za putovanje u prekrasnu PADOVU i na IZLOŽBU umjetničkih velikana Van Gogh - Monet - Degas! Otputujte s Autoturist Parkom 16.11. s prijevozom iz Zagreba za samo 259 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite priliku za putovanje, šetnju Padovom i posjet izložbi jednih od najreprezentativnijih umjetnika! Za sve ljubitelje umjetnosti i one koji će to tek sigurno postati... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 16.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva.

Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Italiju do PADOVE, jednog od najljepših talijanskih venetskih gradova. Po dolasku odlazak u šetnju povijesnim središtem grada: SVETIŠTE LEOPOLDA MANDIĆA – PRATO DELLA VALLE – CRKVA SV. JUSTINE – BAZILIKA SV. ANTUNA PADOVANSKOG – SVEUČILIŠTE U PADOVI… Slijedi odlazak u Palazzo Zabarella, u kojoj se održava izložba koju organizira Muzej likovnih umjetnosti iz Virginije, a na kojoj će biti prikazano preko 70 djela najvećih umjetnika svih vremena: Vincenta van Gogha, Edgara Degasa i Claudea Moneta…

Za ostale informacije preporučamo posjetiti službenu web stranicu izložbe: www.zabarella.it.

Slobodno vrijeme za razgled izložbe te osobne programe u središtu Padove nakon izložbe.

Polazak iz Padove predviđenu kasnim poslijepodnevnim satima. Uz ugodno putovanje prema Zagrebu, dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnim večernjim satima.

Napomena: ulaznica za izložbu nije uključena u cijenu aranžmana, stoga preporučamo prijavu i doplatu izvršiti u agenciji (do 8.11.2019. agencija prima prijave i uplate za izložbu) po cijeni: 90 kn za odrasle, 70 kn za djecu do 18.god. Izražene cijene odnose se na grupu od min. 15 osoba.