Najluđi dan u godini - u Splitu! Počastite se dočekom Nove 2020. i boravkom uz 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobi ili apartmanu Divota Apartment Hotela 4* za 2 osobe i već od 849 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u spektakularnom ponoćnom vatrometu i vrhunskim glazbenim novogodišnjim programom uz kojeg zabavi kraja nema! Kupon se može iskoristiti od 29.12.10. do 02.01.20.!

Divota Apartment Hotel obuhvaća 5 lokacija u četvrti Veli Varoš u Splitu. Objekt nudi klimatizirane studije i sobe. 

Svi studiji uključuju besplatni WiFi, potpuno opremljenu čajnu kuhinju i TV ravnog ekrana. Do UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i rive ima 5 minuta hoda.

Sve smještajne jedinice sadrže aparat za pripremu kave i priključnu stanicu za iPod. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Svi studiji imaju prostor za sjedenje s kaučom te čajnu kuhinju opremljenu posuđem, perilicom posuđa i pećnicom.

Plaža Zvončac udaljena je približno 500 metara, a plaža Bačvice 1 km. Gosti aparthotela Divota mogu jednostavno doći do pješačkih i biciklističkih staza na brdu Marjan.

Glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka iz koje polaze linije do obližnjih otoka nalaze se na 800 metara. Objekt je smješten 25 km od Zračne luke Split. Recepcijsko osoblje uz nadoplatu može organizirati uslugu prijevoza.