Povratite mladost lica s 3x tretmana radiofrekvencije lica, kremom od hijalurona i kavijara ili botox kremom u salonu Tajna ljepote u Zagrebu uz 70% popusta! Maska za cijelo lice s 24k zlatom GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zategnutost, pomlađivanje i dubinska obnova vašeg lica uz 3 tretmana radiofrekvencije, hranjive kreme i masku s 24-karatnim zlatom! Ponuda se koristi u 3 dolaska. Kupon vrijedi do 25.12.2019.

RADIOFREKVENCIJA LICA je nekirurška metoda kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea. Njome se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.

Prije tretmana radiofrekvencije koža lica se očisti te se nanese piling za lice. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga se sa dvije sonde radi radiofrekvencija lica u trajanju od 20 minuta. Potom se na lice nanosi hijaluronska maska kojom vraćamo vlažnost kože, a tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

ZLATNA KOLAGEN MASKA ZA CIJELO LICE S 24K ZLATOM pogodna je za sve tipove kože, a njezine prednosti su mnogobrojne: uklanja bore i učvršćuje kožu, pospješuje stvaranje kolagena, hidrataciju i elastičnost kože, uklanja tamne kolutove oko očiju, natečenost i umor lica, vraća mladenački izgled kože već nakon prvog tretmana!