Doživite nezaboravni CITY BREAK u Hotelu Katarina 4* u Dugopolju kraj Splita uz 3 dana i 2 noćenja u luskuznoj sobi, doručak i bogatu wellness oazu, a sve za 2 osobe u pola cijene - 745 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite sebe i dragu osobu luksuznim smještajem i uživanjem u wellness oazi uz 2 sata bazena, jacuzzija, relax zone s ležaljkama i pola sata VIP sobe 1... Kupon se može iskoristiti u periodu od 02.11. do 30.11.2019.

Hotel Katarina 4* idealno je mjesto za goste koji traže vrhunsku uslugu, moderno uređenje, ugodan ambijent i nezaboravan odmor u hotelu koji broji 4 zvjezdice. Naši bogati sadržaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije te Vam pružiti trenutke kojih ćete se uvijek rado sjećati i kojima ćete se uvijek iznova vraćati.

Idealno pozicioniran u neposrednu blizinu Splita, hotel Katarina smjestio se na samome na sjecištu puteva, u srcu Dalmacije, u Dugopolju. Blizina autoceste i odlična povezanost s gradom Splitom čini ga jedinstvenim hotelom te vrste u ovom području.

Svojim velikim smještajnim kapacitetom od čak 181 jedinice, hotel Katarina idealan je odabir kako za goste željne odmora udaljenog od gradske vreve, tako i za obitelji, veće grupe turista, parove i poslovne ljude. Prostrane i luksuzno uređene sobe i apartmani, opremljeni brojnim uređajima, pružit će udobnost i komfor, a ugodan ambijent i vrhunska usluga našeg osoblja učinit će Vaš boravak doista posebnim.

Provedite opuštajuće trenutke u vrhunski opremljenom wellnessu u kojem možete zaplivati u unutarnjem grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju i relax zoni s ležaljkama. Kao zanimljiv detalj wellnessa našeg hotela izdvajamo mogućnost upotrebe privatnih VIP soba u kojima se nalaze finska sauna i veliki jacuzzi.

Organizacija konferencije, seminara, predavanja, team buildinga ili sastanaka nikada nije bila lakša! Hotel Katarina nudi čak 6 dvorana dizajniranih kako bi popratile sve događaje ove vrste. Naše su konferencijske sale i kongresna dvorana u potpunosti prilagođene i opremljene vrhunskom audiovizualnom opremom koja Vam, uz naše tehničko osoblje, stoji na raspolaganju tijekom čitavog događaja. Ukoliko želite organizirati banket, naši će Vam djelatnici biti na raspolaganju pri organizaciji i izvedbi menija i cateringa.

Bilo da je riječ o tradicionalnim dalmatinskim jelima ili vrhunskim desertima, naš će Vas restoran oduševiti bogatom ponudom dnevno pripremanih jela od pažljivo biranih sezonskih namirnica. Ugodna atmosfera naših barova smještenih u prizemlju i na 2. katu hotela, privući će Vas svojim elegantnim uređenjem. Započnite dan kavom i novinama ili ga završite uz koktel u našem baru na katu.

Veliki parking i garaža stoje besplatno na raspolaganju gostima hotela.

Želimo Vam ugodan boravak u hotelu Katarina!