Okupite obitelj ili prijatelje i zaputite se u središte prirodnih ljepota Like uz vrhunski smještaj u Apartmanu Green Gold za do 8 osoba u Brinju na 3 dana i 2 noćenja uz 50 % popusta za samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Na raspolaganju su Vam i besplatni Wi-Fi i parking! Kupon za ponudu vrijedi od 02.11.19. do 22.12.19.

APARTMAN GREEN GOLD šarmantni je smještaj s pogledom na planine u srcu Brinja, sjeverozapadnog dijela Like.


Apartman ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, blagavaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i prekrasno veliko dvorište i terasu za boravak na svježem zraku. 

U cijenu uključeni: smještaj za do 8 osoba na 3 dana i 2 noćenja, parking, Wi-Fi, boravišna pristojba, ručnici i posteljina!

BRINJE je naselje u sjeverozapadnom dijelu Like te općina u Ličko-senjskoj županiji, smještena u Brinjskom krškom polju u sjeverozapadnom dijelu Gackog polja u brinjskoj zavali, na trasi Jozefinske ceste te uz današnju autocestu Zagreb - Split i na križištu državne ceste Duga Resa - Josipdol - Žuta Lokva –Senj ( stara Jozefinska cesta). 


 
Brinje je sjedište općine koja se prostire između obronaka Velike Kapele i Velebita. Područje Brinjskog kraja zemljopisno se naslanja na Primorje, ali bez obzira na to klima je izrazito kontinentalna te je zbog temperaturnih inverzija ovo jedan od najhladnijih krajeva u Hrvatskoj, gdje su ljeta kratka i sušna, a zime duge i snježne. Domaće stanovništvo sačuvalo je svoj izvorni čakavski izričaj, a većinski stanovnici su Hrvati.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail gasparovic111@gmail.com ili na mobitel 099 67 47 624, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.