MARTINJE i Vikend smijeha u Hotelu Malin na Krku! 3 dana/2 noćenja s polupansionom i wellnessom, degustacijom vina, pršuta i sira, martinjsku večeru i stand up show...sve za 2 osobe i 1417 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za blagdan vina počastite se odmorom uz raznoliki gastro i zabavni martinjski program, polupansion, bogati wellness&spa, aktivnosti i izlet u Vrbnik! Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi od 15. do 17.11.2019.

15.11.2019. (petak): "Večer smijeha" u hotelu Malin (večera u 4 slijeda u restoranu Royal i ulaznica za stand up show – Prosti faktori by Marko Dejanović- Studio smijeha) Ovaj stand up show nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sex, crkva, politika – nema tabua! Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore (Predstava samo za starije od 16 godina). 

16.11.2019. (subota): Organizirani izlet autobusom u Vrbnik, degustacija vina, pjenušca Valomet, pršuta, sira i maslina u konobi P.Z. Vrbnik, slobodno vrijeme za razgled Vrbnika

Tematska buffet večera povodom Martinja: kuhani buncek s hrenom, krem juha od bundeve, pečena guska, okruglice od griza, pirjani crveni kupus, sezonska salata, knedle od šljiva, kuhana šunka u tijestu s hrenom, krem juha od vrganja, svinjski file u šljivama i vinu, njoki, sezonska salata, kesten kocka, uključena neograničena konzumacija pića uz večeru

Vikend smijeha u Kids clubu hotela Malin- Organizirani animacijski program i prigodne kreativne radionice i igre za djecu

U cijenu uključeno i : neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, dječjeg bazena, relax zone i sunčališta s ležaljkama u Wellness & Spa centru + jednokratno korištenje sauna u trajanju od 2 sata (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna) + 50 % popusta na najam bicikala!

HOTEL MALIN

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu.

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin... Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!