PodržimoNaše

Noćenje sa doručkom za 2 osobe u Hotelu Osijek! Uz 50% popusta uživajte u wellnessu, fitnessu, šetalištu uz Dravu, tamburašima i mnogobrojnim ljepotama Baranje!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Osijek ugostiti će Vas uz 50% popusta! Svaki petak na terasi Hotela zabavljati će Vas tamburaši, a uz wellness i fitness te prekrasne šetnice sigurno ćete se zabaviti te napuniti baterije!

Iskoristite priliku za City break u Osijeku!

Hotel Osijek, tek minutu ili dvije udaljen od glavnog gradskog trga i središnje pješačke zone ujedinjuje sve elemente Essekerskog građanskog duha i kulture dobrodošlice.

Osijek će Vas očarati svojom raznolikošću i bogatstvom kulture, vrijednim povijesnim lokacijama, brojnim parkovima i šetalištima na obali Drave, sjenovitim perivojima te očuvanom i zaštićenom prirodom u neposrednoj blizini grada.

Provesti nekoliko dana u Osijeku biti će ugodno i zanimljivo, a evo i našeg prijedloga:

u hotelskom restoranu Zimska luka s neposrednim pogledom na rijeku Dravu možete okusiti jedan dio bogate gastronomske ponude regije, a svaki obrok još bolje godi ako je proveden u opuštajućem ambijentu.
Predvečer je nabolje spustiti se na terasu hotela smještenu na osječkoj promenadi, najdužoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj i uz Vaše omiljeno piće osjetiti duh Osijeka promatrajući prolaznike i uživajući u noćnom pejzažu grada i Baranje.
Put do Vašeg srca zasigurno će pronaći i neki od najboljih slavonskih tamburaša koji svakog petka sviraju na terasi hotela Osijek.

Tijekom Vašeg boravka svakako izdvojite vremena da uz jutarnje zrake sunca prošećete jednim od osječkih 17 parkova. Provedite poslijepodne u ugodnoj vožnji brodom u Kopačkom ritu i dan zaključite s ukusnim obrokom u jednom od restorana daleko poznatih vinskih podruma. Ljubazni domaćini će Vam zasigurno preporučiti najbolje iz svoje ponude.

Nakon zanimljivog dana uzmite si malo vremena i za odmor, te iskoriste preostalo vrijeme za opuštanje u udobnosti Vaše hotelske sobe ili u wellness centru na 14. katu hotela čije su usluge uključene u cijenu smještaja.