Jesenska uživancija na prekrasnom otoku Cresu uz 3 dana/2 noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice, za do 4 osobe u Apartementu D u gradu Cresu za samo 749 kn! Najam bicikala gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim predivnih 3 dana i 2 noćenja s doručkom u vrhunskom Apartementu D, očekuju Vas i piće dobrodošlice, besplatan Wi-Fi, besplatan parking, a u cijenu uključeni i posteljina, ručnici i boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 04.11. do 29.12.2019.

GRATIS najam bicikala!

APARTEMENT D

Potpuno opremljen i nov (2019.) Apartment D nalazi se u gradu Cresu 300 metara od mora. 

Dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, perilice suđa i rublja, velika terasa sa pogledom na more i privatna garaža samo su dio ponude našega apartmana. 

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici te brzi internet uključeni su u cijenu.

Za goste koji ne žele vlastitim vozilom na trajekt, domaćin nudi mogućnost prijevoza od trajektnog pristaništa Merag do apartmana i natrag.

OTOK CRES

Otok Cres je najveći jadranski otok, a nalazi se na sjevernom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Na jugu povezan je mostom s otokom Lošinjem. Cres je brdovit otok dug 66 km i širok 2-12 km. Obala otoka je razvedena i duga oko 248 km i obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama na svom zapadnom i južnom dijelu, dok su sjeverni i istočni dio ovjenčani strmim i surovim stijenama. Kao posebnu zanimljivost treba istaci prirodnu neobičnu pojavu slatkovodnog jezera Vrana. Razina slatkovodnog jezera je iznad razine mora, a njegovo dno ispod morske razine na dubini od 74m. 

Cres karakteriziraju veliki kontrasti između sjevernog submediteranskog dijela, te srednjeg i južnog mediteranskog dijela koji obiluje pašnjačkim goletima i gustom makijom. Veliko bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, s izuzetnim brojem endemičkih vrsta predstavlja pravi izazov za zaljubljenike u prirodu. Na Cresu je također jedno od posljednjih staništa vrlo rijetke ptice – bjeloglavog supa. Na otoku su uređene pješačke staze i šetnice, a u lokalnim ljepotama može se uživati i tijekom vožnje biciklom. Otok Cres ima i bogato povijesno i kulturno nasljeđe: liburnijske građevine, ostatke antičkih gradova, ranokatoličke crkvice, samostane… Povijesnu jezgru Martinščice čini crkva Sv. Martina s franjevačkim samostanom iz 16. st. i Kaštel obitelji Sforza iz 17. st.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apartmentd.cres@gmail.com ili na mobitel 091 529 81 77, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.