ADVENT i UTRKA u BEBRINI! Bebrinska udruga mladih poziva Vas na utrku 07.12., a nakon toga uživajte u 1 noćenju s doručkom u hotelu Stupnički dvori za samo 639 kn za 2 osobe, s uključenom kotizacijom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 2 dana i 1 noćenje s doručkom u hotelu Stupnički dvori, besplatan parking i Wi-Fi te kotizaciju za utrku 4 km za odrasle i 400 m za djecu! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi isključivo za termin 07.12.-08.12.2019.

Kotizacija uključuje: finišerska medalja za sve natjecatelje, startni paket, elektronsko mjerenje vremena, startni broj, okrjepa, troškovi organizacije, obrok i piće nakon utrke, nagrade.

ADVENT I UTRKA U BEBRINI

Kako bi svima uljepšali dane do Božića, Bebrinska udruga mladih organizira i ove godine Advent u Bebrini! Dođite, pridružite nam se, dovedite svoje bližnje, one nešto malo mlađe i nešto malo starije jer je ovakav događaj namijenjen svima i uveličajte veliki događaj u malom slavonskom selu!

Sastavni dio Adventa u Bebrini će biti brojni izlagači, podjela poklona djeci, potraga za poklonima iznenađenja, vožnja u kolima s konjima, pripovijedanje bajke za djecu, djed Božićnjaci na motorima, prigodna ponuda hrane i piće te tradicionalnih božićnih poslastica, sportski sadržaj ...

Trče se utrke na 4km (odrasli) i 400 metara (djeca). Bogat program između ostalog uključuje: utrku za djecu i odrasle, poklone za djecu i kuća djed Božićnjaka, vožnju u kočiji s konjima, dječji igrokaz, radionice za djecu, maskote iz crtića, oslikavanje lica djeci, kutak za slikanje, brojne izlagače – kutak za OPG-ovce s domaćim proizvodima, kutak s rukotvorinama, kutak za zdrav život, kutak za kozmetiku, bogatu gastronomsku ponudu, tamburaše, vatromet.

Datum utrke: 07.12.2019.

Vrijeme: 17:15h (djeca u 16:30h)

Lokacija: u centru sela (ispred zgrade Općine), Bebrina

Vinarija - Hotel - Restoran

Nedaleko od Slavonskog broda, u jednoj od najznačajnijih vinarskih regija kontinentalne Hrvatske smješteni su Stupnički dvori. U slikovitom naselju Brodski stupnik u samom srcu Slavonije, jedinstvenu cjelinu čine hotel, vinarija i restoran pružajući svojim posjetiteljima vrhunsku ponudu i nezaboravan užitak.

Hotel Stupnički dvori idealno je utočište od užurbane svakodnevnice u ugodnom ambijentu. Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora, provedite odmor u duhu Slavonije u suvremenim sobama koje zraće smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjih gostiju. Kroz prozor se pruža neodoljivi pogled na vinograd, prirodu i zelenilo koji će probuditi u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Prepustite se gastronomskim užicima i iskusite pravi gurmanski doživljaj restorana Stupnički Dvori uz tradicionalnu slavonsku hranu i vrhunska vina vinarije Galić.

Za potpuni doživljaj našeg krajolika nudimo obilazak vinograda koji će uliti mirnoću, opuštenost i ugodu u vaš boravak kod nas. Nedaleko od Brodskog stupnika nalazi se Papuk, najveća planina u Slavoniji koja je ujedno i park prirode, gdje možete provesti dane uživajući u zanimljivim aktivnostima poput penjanja, bicikliranja i pješačenja. Razne vrste organiziranih team buildinga i adrenalinski park samo su neke od zabavnih i pustolovnih druženja koje imate priliku osjetiti u blizini Stupničkih Dvora.